Lord in Rubi

Vec informacij:

Spol:
Samica
Starost:
Odrasel
Velikost:
Velik
Regija:
Štajerska
23.4.2024
Tokrat pomagamo Lordu in Rubi, ki zaradi bolezni iščeta novi, skupni dom, njun skrbnik je namreč hudo bolan in zanju žal ne more več skrbeti, si pa želi, da bi našla varen in ljubeč dom kot sta ga imela pri njemu.
Piše: “Sta 4 leta stara samička Rubi in 10 let star, kastriran samec, ona ljubi voznjo z avtomobilom, on kopanje, ona žogo, on veje ali frizbi, sta navajena na živlenje v stanovanju, spita pri meni v spalnici, sta sobno čista in ne uničujeta. Potrebno je negovati dlako, samica se boji otrok, smetarjev in avtobusov, oba ne marata traktorjev, oba obožujeta žensko družbo, odajam ju zaradi bolezni in bi želel, da res prideta v dobre roke. V stanovanju se samica igra z žogico, oba sta nežna, prevladuje pa ona, hrano morata imeti ločeno. Zjutraj in zvecer dobita brikete, za kosilo mokro hrano. Sta cepljena in čipirana, oba z veliko energije. Tudi z mucki se dobro razumeta.”
Za Lorda in Rubi bo že menjava skrbnika stresna zato iščemo dom, v katerega gresta skupaj. Pomagajmo skrbniku in njima. Pesjak ali veriga odpadeta, oddajata se izključno kot družinska člana.
Kontakt AniMa inbox ali https://www.facebook.com/marjan.mihelic.94 v zs ali Mojca 041 772 221 po 17 uri (sms)